PreMeo Thuisvaccinatie als werkgever

PreMeo Thuisvaccinatie

Over Thuisvaccinatie.nl


Thuisvaccinatie.nl is één van de labels van PreMeo Thuisvaccinatie. De organisatie biedt, zoals de naam natuurlijk al duidelijk maakt, reisvaccinaties aan bij mensen thuis. Inmiddels hebben er ruim 20.000 mensen gebruik gemaakt van de diensten van Thuisvaccinatie.nl. En dat aantal blijft hard groeien.

Betrouwbaar, veilig en gemakkelijk
Voor Thuisvaccinatie.nl zijn ‘betrouwbaar’, ‘veilig’ en ‘gemakkelijk’  woorden die altijd centraal staan in de organisatie en haar werkwijze. De artsen die voor Thuisvaccinatie.nl werken zijn natuurlijk allemaal geregistreerd, maar beschikken daarnaast ook over veel ervaring. Omdat wij het belangrijk vinden dat zij hun kennis blijven vergroten, bieden wij hen regelmatig cursussen op het gebied van reizigersadvisering aan. Tijdens de afspraak die u met onze arts heeft, geeft hij of zij u altijd advies over uw reisbestemming. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis.

Waarom onze tarieven zo scherp zijn
De tarieven van Thuisvaccinatie.nl zijn vergelijkbaar met die van andere vaccinatie instellingen. Dat dat sommige mensen verbaast, begrijpen we wel. Onze artsen komen namelijk niet alleen bij u thuis, maar ook nog eens wanneer het u uitkomt. We horen u bijna denken dat Thuisvaccinatie.nl dan wel duur moet zijn… Toch kunnen wij onze prijzen laag houden omdat we met een klein team werken en we maar weinig overheadkosten hebben. Onze processen zijn bovendien zo veel mogelijk geautomatiseerd en Thuisvaccinatie.nl heeft slechts één kantoor. Dat gebouw staat overigens op een industrieterrein zodat ook de huurkosten laag blijven.

Aanmelden voor Thuisvaccinatie.nl
Op Thuisvaccinatie.nl kunt u veel informatie vinden over reisbestemmingen, infectieziekten en vaccinaties. Daarnaast kunt u zich via de website aanmelden voor een persoonlijk advies en natuurlijk een afspraak maken voor uw vaccinaties. Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? U leest er alles over op de pagina De werkwijze van Thuisvaccinatie.nl. Natuurlijk kunt u ook meteen contact opnemen met Thuisvaccinatie.nl.

Nieuwe vacatures van PreMeo Thuisvaccinatie

PreMeo Thuisvaccinatie heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op Zorgmanagerbanen.nl.

Impressie PreMeo Thuisvaccinatie

Contactgegevens PreMeo Thuisvaccinatie

PreMeo Thuisvaccinatie

Opaallaan 1212
2132 LN Hoofddorp
Tel. 0235625744

Route PreMeo Thuisvaccinatie

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.