Het belangrijkste arbeidsmarkt nieuws uit de gezondheidszorg

Vincent van Rijswijk start als bestuurder bij Amsta

04-10-2019 - Amsterdam, 1 oktober 2019 - Vincent van Rijswijk start per 1 december als lid raad van bestuur bij zorginstelling Amsta. Samen met voorzitter Petra van Dam vormt hij de raad van bestuur van de Amsterdamse zorgorganisatie.

 

Van Rijswijk werkt sinds 2013 als directeur Facilitaire Zaken & Dienstverlening bij Cordaan waar hij heeft bijgedragen aan procesverbetering en nieuwe woonzorgconcepten voor ouderen. Daarvoor werkte hij onder meer als directeur bij het Delta Psychiatrisch Centrum, onderdeel van de Antes groep, en de Noordwest Ziekenhuisgroep.

Bij Amsta maakt hij zich graag sterk voor het verbeteren van de ondersteuning van de zorgteams, onder andere vanuit zijn ervaring met op het gebied van bedrijfsvoering en facilitaire dienstverlening. “Met deze overstap blijf ik actief in de zorg in Amsterdam, een prachtige stad. Ik kijk er naar uit om me te gaan inzetten voor de cliënten en medewerkers van Amsta.”

Met de komst van Vincent van Rijswijk wordt afscheid genomen van Gijsbert Buijs, lid RvB ad interim.

Amsta biedt in Amsterdam zorg aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking op 30 locaties. Amsta is actief op het gebied van verpleeghuiszorg, dagbesteding, thuiszorg en (ambulante) gehandicaptenzorg. De organisatie heeft expertisecentra op het gebied van jonge mensen met dementie, Korsakov en ouderen met een psychiatrische achtergrond (gerontopsychiatrie) 

Meer actueel

Aanmelden vacature-alert covid-19

Vacature alerts

Meer vacatures in de zorg bekijken?

Direct de laatste relevante vacatures in uw mailbox ontvangen?

Vacature alerts